Ir a la barra de herramientas
Noticias

Cauen les vendes 1,5% de GPU en el darrer trimestre de 2017, segons els informes de Jon Peddie Research

Informe de Jon Peddie Research (JPR), és devastador, afirmant que el trimestre quatre del 2017, vendes GPU va caure 1,5%, respecte al tercer trimestre de l'any passat.

Acaba de publicar un nou informe de Jon Peddie Research (JPR), una empresa dedicada a l'anàlisi de diferents mercats, incloent la de targetes gràfiques. Com vostès saben, dret ara, el preu de un GPU és pura bogeria i ha estat la mineria de el criptomonedas, com una gran excusa per manipular el preu d'aquests productes. L'informe s'ha produït aquest "teoria", que els preus estan sent manipulats en augment intencionalment i s'utilitzaria un boc expiatori.

L'informe assenyala que durant el quart trimestre de 2017, la venda de targetes gràfiques per a la mineria de criptomonedas, va caure el 1,5%, en comparació amb el tercer trimestre. Això és indicatiu d'una desacceleració de la demanda. També va destacar en l'informe, que la tardor pel que fa al 2016, pel que fa a les vendes, és 4,8%. Aquesta caiguda de les vendes vols tenen el seu origen en l'alt preu de les targetes gràfiques.

Un altre fet interessant de l'informe és que durant la passada 2017, per l'extracció de criptomonedas, tres milions de targetes, venut que és 776 milions de dòlars. Aquesta és una quantitat gens menyspreable i que ni la indústria rebutjaria.

JPR destaca que "AMD era el principal beneficiari de vendes", ja que en el primer cas que va volar són la sèrie 400 RX i 500 sèrie RX i llavors ja va començar a comprar cap carta de gràfics amb 4 GB de RAM o més. D'altra banda, saltava directament a targetes gràfiques dissenyats pel joc 4K, com el 1080 GTX i era a la GTX 1060 6 GB, depenent de l'estoc i pressupost.

LEER MÁS
Ya esta disponible el nuevo diseño de YouTube y el nuevo 'modo oscuro', gracias a Material Design

Aquest informe també és devastador en termes de la caiguda de les vendes. L'estavellar en vendes GPU ha cap altra raó, que els preus absurds escalat, fet pels minoristes, que estarien venent el brou lentament (aquesta situació es produeix especialment en Estats Units).

AMD ja ha dit que això la mina era una flor de dia i que no volen tenir més oferta que demanda dels seus productes, així que he estat buscant l'equilibri. JPR també destaca que AMD era inicialment el major beneficiari, però que llavors salt a demanda NVIDIA, a causa de la incapacitat d'AMD per a l'alta demanda.

Roberto Solé

Técnico en sistemas de generación de energía sustentables e instalador de sistema de distribución de energía en vivienda. Trabajo delante de un PC, en mi tiempo libre estoy delante de un PC y cuando salgo de casa estoy pegado a la pantalla de mí smartphone. Cada mañana cuando me levanto cruzo el Stargate para hacerme un café y empezar a ver vídeos de YouTube mientras hago ver que escribo aquí. Una vez vi un dragón... ¿o era un Dragonite?

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Botón volver arriba
Cerrar
Cerrar