Noticias

Lescovex llança la seva plataforma d'intercanvi i béns digitals

Lescovex és una plataforma d'intercanvi i creació de generació digitals mercaderies. Una eina que, a través de contractes de Ethereum tecnologia elegant, simplifica el procés de tokenizar cap propietat o actius. Al mateix temps, la plataforma ofereix un mercat en línia on compartir aquests béns digitals ja són, Cryptomonedas, fitxes, digitals béns o mercaderies.

Gràcies a la seva aliança estratègica amb Kantox, empresa especialitzada en Forex, Lescovex els usuaris tindran la possibilitat d'intercanvi de tots els béns digitals amb més de 10 monedes en el mercat, incloent-hi el fiduciari USD, USD, EUR, JPY o KRW.

El principal avantatge d'aquest model innovador que s'articula la creació de fitxes i l'intercanvi, és que les fitxes tenen accés automàtic a un gran mercat d'intercanvi, afectar positivament el valor i la liquiditat de qualsevol fitxa creada des de Lescovex.

Inici Lescovex de l'ICO!

 La distribució de fitxes de Lescovex [LCX] se celebrarà de el 1 de març al 19 d'abril i consisteixen en fases que oferirà diferents descomptes.

Els participants podran participar en la venda de fitxes de LCX, on es repartiran un màxim de 5 LCX entre tots els seus crowdfunders milions. La primera fase de la venda de cryptocurrency, tindran el benefici d'un descompte del 20% descompte sobre el preu oficial de 0,01 fitxes ETH.

Per participar en la distribució de fitxes LCX, contribuents individuals ha de registrar a Lescovex i enviar la teva aportació al ETH a l'adreça que es mostra en lescovex.com

Característiques i beneficis de la plataforma

Amb l'objectiu de crear l'intercanvi més gran suport d'un sòlid i compromès amb la comunitat de plataforma, Lescovex distribuirà els beneficis entre la comunitat que dóna suport a l'intercanvi convertint-se en el símbol oficial de la plataforma [LCX]. Per això, els inversors que compren LCX rebran comissions del 50% en tots els intercanvis generats en l'intercanvi.

La plataforma pretén simplificar el procés de creació de fitxes i elegants contractes per facilitar l'adopció de emergents tecnologia blockchain a la fintech d'empreses, pimes i productors del sector de matèries.

Gràcies a Lescovex qualsevol tipus de negoci pot retenir el seu negoci, crear i distribuir fitxes digitals entre els seus clients o usuaris d'una interfície simple i intuïtiva. Al mateix temps empreses podeu crear contractes elegants per a la gestió de productes com disposicions financeres i governabilitat transparent en la seva gestió de béns digitals.

De Lescovex, pot crear productes financers que són capaços de transformar qualsevol matèria recursos o mercaderia en una digital bona recolzat per un contracte intel ligent, el valor es poden intercanviar fàcilment en el mercat de futurs construït sobre el blockchain.

I això no és tot el que a través seu ecosistema complet de contractes elegants, empreses, posades en marxa o petits productors poden optar per distribuir els seus béns digitals en diferents formats de finançament col·lectiu com és l'oferta pública de ICO, Crowdfunding, o Equitat Crowdfunding.

La plataforma tindrà un sistema integral de serveis per a la promoció i difusió de tots els béns digitals, amb l'objectiu d'ajudar a donar visibilitat a la comunitat a la noves béns digitals publicats a la plataforma.

Actualment el projecte no pot provar en un alfa desenvolupament ja mostra algunes grans contractes, així com un panell d'intercanvi actiu digital.

Lescovex.com ha iniciat els processos de regulació de supervisió de l'autoritat del mercat financer Suïssa (FINMA), amb una llicència que li permetrà oferir nombrosos productes financers relatius a emissió de béns digitals. Sens dubte, és un avantatge que s'obre un univers de possibilitats per a les empreses del sector de la criptoeconomia, a la vegada que proporciona seguretat i confiança als seus clients.

Lescovex dibuixa un futur proper on qualsevol valor pot ser digitalitzat i comercialitzats en un senzill i intuïtiu i accessible a tots els públics d'intercanvi a nivell planetari. Un nou canvi de paradigma on el pimes i petits productors de primeres matèries pot tenir accés als mercats i vendre els béns directament als seus potencials consumidors sense haver de passar per les llargues cadenes d'intermediaris que fan encarir el producció.

Aquest escenari Mostra un potencial capaç d'arribar al gran públic que encara no han estat familiaritzats amb tecnologia blockchain i molt menys amb la creació del seu primer testimoni digital.

Mostrar más

Roberto Solé

Director de Contenidos y Redacción de esta misma web, técnico en sistemas de generación de energía renovables y técnico electricista de baja tensión. Trabajo delante de un PC, en mi tiempo libre estoy delante de un PC y cuando salgo de casa estoy pegado a la pantalla de mi smartphone. Cada mañana cuando me levanto cruzo el Stargate para hacerme un café y empezar a ver vídeos de YouTube. Una vez vi un dragón... ¿o era un Dragonite?

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba
Cerrar

Bloqueador de anuncios detectado

Este sitio se financia mediante el uso de publicidad, miramos en todo momento que la misma no sea demasiado intrusiva para el lector y priorizamos la experiencia del mismo en la web. Pero si bloquea los anuncios, parte de nuestra financiación se verá mermada.